Siirry sisältöön
Puhdasta kultaa. Kuvakaappaus: Pushsquare

Tykkään pelata. Rakastan sitä tunnetta kun peli imaisee mukaansa ja pääsee keksimään, löytämään ja saavuttamaan. Rakastun palavasti lempipeleihini ja pelaankin niitä uudestaan ja uudestaan. Lempivuosikymmenet ovat -90 ja -00.

Kun opiskelin Taiteen Maisterin tutkintoa Media Labrassa Aalto Yliopistossa Journey ilmestyi. Pelistä kohkattiin sen verran paljon, että uteliaisuus heräsi itselläkin. Tosin itseäni uudet pelit usein epäilyttävät. Olen tottunut pelaamaan näppäimistöllä, enkä koe olevani riittävän näppärä konsoliohjaimen käyttäjä. Journey on kuitenkin anteeksiantava ja lempeä pelikokemus, jossa tatin vääntämisen taito on toisarvoista.

Höyhenen kevyttä menoa. Kuvakaappaus: Pushsquare

Peli on idealtaan todella simppeli; hyppelet ja leijut vain eteenpäin. Pelaaminen tuntui lähes meditatiiviselta kokemukselta, koska pelin rytmi on niin rauhallinen, musiikki kaunista ja värit auringonlaskun kultaa. Suosittelen kiireisen elämän keskellä rauhoittumiseen.

Uinu uinu unihiekkaa. Kuvakaappaus: Pushsquare

Mari

Graafikko, kuvittaja, saven silittelijä, puolet Kildasta.
Aina inspiroi: puhdas vektoriviiva, Neil Gaiman, uusien koulukirjojen haju ja "manchestermainen" sadekeli.

Lue seuraavaksi

Lianne Nixon ja midcentury modern sisustus kuvitus

Tänään inspiroi: mid-century modern -kuvitukset

Kahvikippis lempeille aamuille! Kuva: Mouni Feddag.

Tänään inspiroi: aamut?

japan-05

Tänään inspiroi: japanilaisten vintage-tulitikkuaskien kokoelma

Sainer_polka

Tänään inspiroi: Sainerin muraalit

Hyvän tuulen kuvitusta. Kuva: Yvonne Keesman

Tänään inspiroi: Yvonne Keesmanin lempeys

origami

Tänään inspiroi: Kirsikkapuun alla