Siirry sisältöön
2023, baby!

Loppuvuosi 2022 ei ollut varsinainen rimanalitus, mutta ei se hehkeinkään suoritus – siitä piti huolta koko perheyrityksen yhteinen kulkutautiharrastuneisuus enteroineen ja koronoineen. Joululoma tiesi paikkansa.

Tänään alkava uusi työvuosi inspiroikin isosti. Millainen se voisi olla?

Lempeä. Viime vuosi oli paikoin kuormittava. Aaltoilua työmäärien suhteen oli edellisiä vuosia enemmän ja loppuvuoden sairastelu veti hiljaiseksi. Yrittäjäperheenä elämme jokaisen aallokon yhdessä. Niinpä haluamme oppia olemaan lempeämpiä niin viestinnässä, projektinhallinnassa kuin toimistoarjessammekin.

Yllätyksellinen. Omalla yrittäjätaipaleellamme emme voi olla kyllin kiitollisia pitkäaikaisista yhteistöistä ja asiakkuuksista – ilman niitä Kilda ei olisi Kilda. Yllätyksellisyys, kaiken mahdollisuus on kuitenkin se syy, minkä takia tätä työskentelymuotoa harjoitetaan. Toivotamme uudet, yllättävät yhteydenotot, vanhojen tuttujen puskista tulevat ehdotukset ja maailman muutokset tervetulleiksi.

Eteenpäin vievä. Vuosi 2023 voisi raottaa tulevaisuuden verhoa, ja vilauttaa meille jo hieman sitä, millainen yrityksemme ja työnkuvamme on vaikkapa viiden vuoden kuluttua. Tai kymmenen! Haluamme tulevan vuoden aikana oppia uusia taitoja ja päästä hyödyntämään niitä käytännössä, kehitellä uusia tuotteita ja työskentelytapoja ja antaa niille kasvot.

Tästä lähtee!

Aiheet: ,

Jyri

Graafinen suunnittelija, puolet Kildasta.
Aina inspiroi: geometria, tiikki, Hitchcock, vanhojen pokkarien haju, Frasier ja tyhjät jalkapallokentät.

Lue seuraavaksi

img_0248.jpg

Tänään inspiroi: Sigrid Calonin ruudukkoleikki

Paimion parantolan portaat. Kuva: Paimion parantola.

Tänään inspiroi: Paimion parantola

Kallion virastorakennuksen puhelinkeskus. Kuva: Helsingin kaupunginmuseo.

Tänään inspiroi: Helsinki väreissä

Hans Op De Beeck Tanssija, 2019 – valokuva Mari Huhtanen

Tänään inspiroi: Hans Op De Beeckin Hiljainen paraati

Täydellinen tasapaino kuvituksessa Atlanta Magazinelle. Kuva: Tomasz Woźniakowski

Tänään inspiroi: Tomasz Woźniakowskin teksturointitaidot

Giuseppe Abatistalle tehty linjakas Minotauros istuu kauniisti sivun kulmaan. Kuva: Halisten Stúdió

Tänään inspiroi: unkarilainen ex libris -tuotanto