Siirry sisältöön
2023, baby!

Loppuvuosi 2022 ei ollut varsinainen rimanalitus, mutta ei se hehkeinkään suoritus – siitä piti huolta koko perheyrityksen yhteinen kulkutautiharrastuneisuus enteroineen ja koronoineen. Joululoma tiesi paikkansa.

Tänään alkava uusi työvuosi inspiroikin isosti. Millainen se voisi olla?

Lempeä. Viime vuosi oli paikoin kuormittava. Aaltoilua työmäärien suhteen oli edellisiä vuosia enemmän ja loppuvuoden sairastelu veti hiljaiseksi. Yrittäjäperheenä elämme jokaisen aallokon yhdessä. Niinpä haluamme oppia olemaan lempeämpiä niin viestinnässä, projektinhallinnassa kuin toimistoarjessammekin.

Yllätyksellinen. Omalla yrittäjätaipaleellamme emme voi olla kyllin kiitollisia pitkäaikaisista yhteistöistä ja asiakkuuksista – ilman niitä Kilda ei olisi Kilda. Yllätyksellisyys, kaiken mahdollisuus on kuitenkin se syy, minkä takia tätä työskentelymuotoa harjoitetaan. Toivotamme uudet, yllättävät yhteydenotot, vanhojen tuttujen puskista tulevat ehdotukset ja maailman muutokset tervetulleiksi.

Eteenpäin vievä. Vuosi 2023 voisi raottaa tulevaisuuden verhoa, ja vilauttaa meille jo hieman sitä, millainen yrityksemme ja työnkuvamme on vaikkapa viiden vuoden kuluttua. Tai kymmenen! Haluamme tulevan vuoden aikana oppia uusia taitoja ja päästä hyödyntämään niitä käytännössä, kehitellä uusia tuotteita ja työskentelytapoja ja antaa niille kasvot.

Tästä lähtee!

Jyri

Graafinen suunnittelija, puolet Kildasta.
Aina inspiroi: geometria, tiikki, Hitchcock, vanhojen pokkarien haju, Frasier ja tyhjät jalkapallokentät.

Lue seuraavaksi

Lintuparvi luonnossa. Kuva: Di Ujdi

Tänään inspiroi: Di Ujdin kukkeat kuosit

Asettelu, värit, typografia – huh. Kuva: Dawid Ryski / Jassmine

Tänään inspiroi: Dawid Ryskin Jassmine-julisteperhe

Hyvän tuulen kuvitusta. Kuva: Yvonne Keesman

Tänään inspiroi: Yvonne Keesmanin lempeys

Holy-zinekansisarja päräyttää. Kuva: Helvetica Blanc.

Tänään inspiroi: mysteerikuvittaja Helvetica Blanc

J.P. Echmichen: Electronics

Tänään inspiroi: Stare Dobre ja puolalaiset kirjankannet

Rantatyyliä ranskalaisittain. Kuva: Virginie Morgand

Tänään inspiroi: sininen, valkoinen, punainen