Siirry sisältöön
Kempster & Evansin City of the Future -kuvitus kirjasta The Wonderful World, The Adventure of the Earth We Live On (1954).

Palaan tähän kovalevyn uumenista löytyvään kuvitukseen kerta toisensa jälkeen. Kuvittajakaksikko Kempster & Evansin hahmotelma tulevaisuuden kaupungista vuoden 1954 kirjaan The Wonderful World, The Adventure of the Earth We Live On ei edusta itselleni auvoisinta kaupunkisuunnittelun kehittymää: pienlentoliikenteen määrä on aika hälyttävä, pyörä- ja jalankulkuinfra on lähes olematon ja kaupunkirakenteessakin soisi olla tiivistettävää. Retroutopiana sen tyylipuhtaus ilahduttaa kuitenkin aina kohdatessa ja kuvituksena se on jotakuinkin täydellinen.

Menoliput menneisyyden tulevaisuuteen, kiitos — katsotaan niitä paluulippuja sitten tarvittaessa myöhemmin.

Jyri

Graafinen suunnittelija, puolet Kildasta.
Aina inspiroi: geometria, tiikki, Hitchcock, vanhojen pokkarien haju, Frasier ja tyhjät jalkapallokentät.